2017

door Yvonne

FINALE ALRAKO KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR 23 september 2017

Het was zaterdag 23 september een mooie dag voor het Alrako KFPS dressuurkampioenschap voor Friese paarden. Toen de zon ’s morgens door de mist heen brak, werd het snel warmer. Het weer was prachtig, de ruiters en amazones waren enthousiast en het publiek had er zin in. Een goed recept voor een geslaagde finaledag.

Lees meer...

door Yvonne

Startlijst

Startlijst 

Van een aantal deelnemers hebben we nog geen (kopie)  Stamboekspapier ontvangen! Graag mailen naar Wedstrijd@dressuurkampioenschapfrieschpaard.nl. Of op de wedstrijd tonen bij het Secretariaat. Geen Stamboekspapier dan kan er niet worden gestart!!!  

Lees meer...

door Yvonne

DOE MEE AAN ONZE LOTERIJ EN WIN FANTASTISCHE PRIJZEN!

Dit jaar organiseren we een loterij met mooie prijzen. Iedere bezoeker ontvangt een gratis lot bij het programmaboekje (prijs programmaboekje € 4,00), losse loten kosten slechts € 1,00 p.st.

Wat valt er te winnen?

HOOFDPRIJS:

2 passe-partout toegangskaarten voor Faderpaard 2018 t.w.v. € 224,00

Lees meer...

door Yvonne

Winnares Fryso Zadel

ALRAKO KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR

Liefhebbers van dressuursport en Friese paarden kunnen zaterdag 23 september in hun agenda noteren. Dan zal de finale van de Alrako KFPS kampioenschap dressuur plaatsvinden op het prachtige terrein van Paardensportcentrum Gert van den Hoorn in Kootwijk. De afgelopen zomer zijn er in het hele land selectiewedstrijden gehouden, georganiseerd door de KFPS fokverenigingen. De beste combinaties komen 23 september aan de start van de 16e editie van het dressuurkampioenschap voor Friese paarden. De subtop kampioenschappen waren vorig jaar een groot succes, er namen maar liefst 26 combinaties aan deel. Ook dit keer zullen er kampioenschappen zijn voor de hoogste dressuurklassen. Het belooft een fantastische dag te worden!

 

Lees meer...

door Yvonne

Allemaal naar Kootwijk op 23 september a.s.! Voor het Alrako Dressuur Kampioenschap Friesch Paard!

ALRAKO KFPS Kampioenschap van B tot en met Grand Prix!

Bij de ruiters loopt de spanning op. De laatste selectiewedstrijd van Fokvereniging It Fryske Hynder is 27 augustus in Koudum. Bent u ook benieuwd hoe onze ruiters er voorstaan? Kijk dan even op onze website.

 

Lees meer...

door Yvonne

Uitslagen selectiewedstrijd Drachten

Door dat de selectie wedstrijd van zondag 30 juli niet is doorgegaan komen de uitslagen pas na de inhaalwedstijd op de site. De inhaal wedstijd van Drachten is op maandag 7 augustus a.s.

Lees meer...

door Yvonne

DOE MEE: ALRAKO KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR GAAT VAN START!

Het buitenseizoen is begonnen. Fokvereniging Het Friesch Paard Limburg gaat van start met de eerste selectiewedstrijd op 30 april in Sevenum. Nieuw zijn de wedstrijden in Vorden (24 juni en 20 augustus) georganiseerd door fokvereniging Het Friesche Paard Twente Achterhoek. Alle ruiters met een KNHS startkaart en een KFPS geregistreerd Fries paard kunnen meedoen aan de landelijke dressuurcompetitie. De finale is 23 september in Kootwijk.

Lees meer...