2016

door Yvonne

ALRAKO KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR 24 september 2016

Melanie Mouthaan met Wilke-C van de Wijdewormer allereerste KFPS kampioen Zware tour.

 

Voor het eerst in de geschiedenis van het KFPS is er een kampioenschap voor Friese paarden in de hogere dressuur. Melanie Mouthaan met haar 17 jarige hengst, de Fabezoon Wilke- C van de Wijdewormer  scoorde 62,93 procent in de Grand Prix en werd hiermee onze allereerste kampioen in de zware tour. Het ALRAKO KFPS kampioenschap werd onder stralende weersomstandigheden voor de vijftiende keer verreden in Kootwijk en dat was aanleiding voor een feestje. De organisatie en het KFPS zijn  overeengekomen om dit jaar voor het eerst een kampioenschap voor de Subtop te organiseren.

Lees meer...

door Yvonne

LET OP FINALISTEN!!!!

 
 
Geachte finalist(e),
 
Daar de KNHS de privacy regelgeving heeft aangescherpt hebben wij niet meer toegang tot de email en huis-adressen van finalisten. Het is daarom niet mogelijk om de finalisten een persoonlijke uitnodiging te sturen. Daarom hopen wij via deze weg iedereen te kunnen benaderen.
In onderstaande tekst staan gegevens die je nog hebt voor/ tijdens de finale. Lees het onderstaande goed door om misverstanden te voorkomen.
 

 

Lees meer...

door Yvonne

ALRAKO NIEUWE HOOFDSPONSOR KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR

ALRAKO NIEUWE HOOFDSPONSOR KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR

ALRAKO BV uit het Friese Kootstertille is de nieuwe hoofdsponsor van de KFPS outdoor competitie georganiseerd door de fokverenigingen. De Grasdijk is bijna twee jaar de hoofdsponsor geweest. Vanaf nu heeft de landelijke competitie een nieuwe naam: ALRAKO KFPS Kampioenschap Dressuur. ALRAKO BV is leverancier van kunststof en aluminium ramen, deuren en kozijnen en zij doen tevens het installatiewerk.

Lees meer...

door Yvonne

Info kampioenschapreglement B t/m ZZL

INFORMATIE voor alle deelnemers aan de outdoor competitie: De Grasdijk KFPS Kampioenschap Dressuur 2016.

 

Let op: Op deze website stond tegenstrijdige berichtgeving wat betreft het toepassen van het kampioenschapsreglement Hippiade van de KNHS in Kootwijk (klasse B tot en met ZZ-Licht). De bedoeling was dat het dit jaar (2016) zou ingaan maar helaas stonden de oude reglementen nog vermeld op onze site terwijl de selectiewedstrijden al waren begonnen. Daarom is besloten om het toepassen van het kampioenschapsreglement Hippiade van de KNHS door te schuiven naar 2017

Lees meer...

door Yvonne

Reversspeld NU verkrijgbaar

Omdat we dit jaar ons 3e lustrum hebben is er een Speciale Reversspeld gemaakt voor ons Kampioenschap. 

Lees meer...

door Yvonne

De Grasdijk Kampioenschap Dressuur Friese Paarden 2016

DOE MEE:
DE GRASDIJK KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR GAAT VAN START!

Het buitenseizoen is begonnen. Alle ruiters met een KNHS startkaart en een KFPS geregistreerd Fries paard kunnen meedoen aan de landelijke dressuurcompetitie. De finale is 24 september in Kootwijk.

Lees meer...

door Yvonne

Info over Kampioenschapreglement 2016

DE GRASDIJK KFPS KAMPIOENSCHAP DRESSUUR 2016
 

INFORMATIE voor alle deelnemers aan de outdoor competitie: De Grasdijk KFPS Kampioenschap Dressuur 2016.

 

Let op: Op deze website stond tegenstrijdige berichtgeving wat betreft het toepassen van het kampioenschapsreglement Hippiade van de KNHS in Kootwijk (klasse B tot en met ZZ-Licht). De bedoeling was dat het dit jaar (2016) zou ingaan maar helaas stonden de oude reglementen nog vermeld op onze site terwijl de selectiewedstrijden al waren begonnen. Daarom is besloten om het toepassen van het kampioenschapsreglement Hippiade van de KNHS door te schuiven naar 2017.

Lees meer...